Демократи и комунисти обединени за власт е оксиморон. Това каза Станислав

...
Демократи и комунисти обединени за власт е оксиморон. Това каза Станислав
Коментари Харесай

Станислав Балабанов : Демократи и комунисти обединени за власт е оксиморон

Демократи и комунисти обединени за власт е оксиморон. Това каза Станислав Балабанов от „ “ за съдружното държавно управление в предаването " Тази събота " по bTV. 
Всичко по тематиката: Трусовете в обединението 664
Видяхме същинското лице на политиката през „ Демократична България “. Оказа се, че политическите партии желаят единствено и само власт. Няма по какъв начин да подкрепим държавно управление с министър председател Асен Василев, който собственоръчно умъртви това държавно управление, добави още Балабанов.

По думите му от Има подобен народ са водели едни естествени и градивни диалози с Българска социалистическа партия за третия мандат, само че записът на Демократична България е трансформирал всичко.

Корнелия Нинова до последно споделяше, че имена не са обсъждани. А на други срещи, подмолно, са мислили къде да сложат Кирил Петков и Асен Василев да стане министър председател, сподели Балабанов.

Относно отцепниците от партията, Балабанов счита, че те са избрали пътя на постовете и обещанията. 

„ Продължаваме промяната “ лъжеха по какъв начин ще трансформират. Виждахме обаче по какъв начин се потъпква закона. Виждахме по какъв начин Василев и Петков превръщаха Народното събрание в гумен щемпел. Няма по какъв начин да сме заложници в ръцете на такова държавно управление, означи още Балабанов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР